onsdag 14. mars 2007

Lange dagen

Idag har det seriøst vært en lang dag. Men ikke noe negativt for det.

06:45- Vekkerklokken ringer. "Bare litt til" tenker Kristin.

07:15- Kristin står opp, and so..

08:07- Kristin ankommer skolen. Akkurat rett før læreren kommer.

08:10>09:30- Norsk. Diskusjon om skapelsesmytene og skriving av tekstsammendrag.

10:00>11:10 Heidi og Kristin starter på prosjektet sitt. Spiller inn stemme om reklamens historie. Bruker ganske lang tid, har ganske mye vi skulle ha sagt.

11:10>11:40- Matpause. Kristin og Angela sitter i kantinen og sier null. Kristin ser syner idag.

11:40>13:30- Heidi og Kristin skal legge lyden fra filmkameraet inn på Kristin sin datamaskin. Dataen får ikke kontakt med kameraet. Vi tenker at det er noe galt med det, og finner nytt kamera, putter kasetten vår i, og prøver på nytt. Dataen får fremdeles ikke kontakt. Vi får hjelp av Johannes, og prøver et tredje kamera, fremdeles null kontakt. Vi prøver også diverse firewirer, men funker fremdeles ikke. Prøver alle tre kameraene og tre forskjellige firewirer på Heidi sin data. Funker ikke det heller. Prøver alle tre kameraene og alt på Johannes sin data. Funker enda ikke. Johannes finner et nytt kamera og prøver med det, Jo Nå går det! Men det er jo 3 ødelagte kameraer da.. Hvem ødela dem? Jo, det var jo Kristin og Heidi det, ehm. Eller ikke. Men det er det de sier. Vi får med oss det 4 kameraet inn til min data, og prøver der, funker ikke. Tilbake til Johannes sin data og legger inn lyden. MEN! Vi har tatt opp uten lyd. Jehu!

13:30- Kristin og Heidi tar opp nye lyd. Alt må sies på nytt. Sliter med det lange 50tallet x) Alle mener vi har ødelagt dyre kameraer og at medier og kommunkasjons linja ikke kan være mer, fordi man kan ikke ta vare på utstyr. Klasse 1MFF kan visst bare slutte.

14:00-Kristin og Heidi legger inn lyd og begynner å redigere.

15:00>17:30- Kristin sykler til styremøte for Hellig Galskap i Udland. Får mat:D Rundstykker, de var gode. OLE Michael skal skaffe meg dreamweaver, jeg skal forresten kalle han Kjetil. Vi puttet jordkloden inn i kjøleskapet for å dempe den globale oppvarmingen. Jeg drakk opp colaen min, bør kjøpe ny. Møtet? Nevermind...

18:30- Angela kommer til Kristin. De går bort på ica og handler litt. Ifa med jordbær er litt godt. Men ikke altfor mye av den. Sitter litt hos Kristin.

19:10>22:00 Går bort til Julie for teselskap. Marianne, Inger Helene og Christine er der også. Snakker-kos :)

22:00- Kristin , Inger Helene, Marianne og Angela går bort til Inger Helene. Julie var litt trøtt. Spiser det svarte godteriet til Inger Helene. Marianne funderer over hvorfor man lager svart godteri hvis det ikke smaker lakris.

22:15- Marianne og Angela blir hentet. Kristin går hjem.

22:21- Kristin ankommer hjem.

22:22- Kristin setter seg foran dataen

23:33- Kristin har spist opp spaghettien sin og er ferdig med blogginnlegget sitt for idag.

Have a nice night :)

NEVERMIND

Ingen kommentarer: